Fit for Birth zwangerschapscursus

in Haarlem

Fit for Birth zwangerschapscursus

Dé ideale praktische en mentale voorbereiding op de geboorte van jouw kindje. In 2 middagen leert doula en geboortecoach Nelleke jou en je (geboorte)partner op een leuke en luchtige manier de ins en outs over de bevalling. Begrip van wat er gebeurt in je lichaam tijdens de bevalling en hoe je met je lichaam kunt meewerken draagt bij aan jullie zelfvertrouwen, vermindert eventuele angst en helpt bij ontspanning. Want ook jij bent fit for birth en met de juiste voorbereiding gaan jullie samen een positieve geboorte ervaring tegemoet!

 

De volgende onderwerpen komen in de zwangerschapscursus o.a. aan bod:

  • Het natuurlijke geboorteproces in jouw lichaam
  • Hoe ontspanning en een positieve mindset bijdragen aan het ondersteunen van het natuurlijke proces.
  • Praktische tools, tips & tricks voor jou, je partner, je geboorteplan en een positieve geboorte ervaring.
  • Informatie over de geboortezorg, protocollen, hoe je hierbinnen kunt bewegen en jóuw keuzes kunt maken.
  • Fit for birth tips voor in je dagelijkse routine om zo de optimale houding van moeder en kind te bevorderen voor en tijdens de geboorte.
  • Een relaxte sfeer, persoonlijke aandacht en ruimte voor vragen.
  • Telefonische afspraak met Nelleke van ca. 30 minuten rond 37 weken zwangerschap, om de laatste persoonlijke vragen en tips te bespreken.

 

Deze zwangerschapscursus wordt door Nelleke iedere 6 tot 8 weken aangeboden in onze gym. Je kunt de lessen het best volgen tussen 28 en 36 weken zwangerschap. Groepsgrootte: minimaal 3 en maximaal 6 stellen.

 

Ga voor meer info en aanmelden naar de Jouw Doula website www.jouwdoula.nl of stuur een berichtje via 06 8382 9686 of nelleke@jouwdoula.nl.

Deze cursus zit niet bij het Level Up abonnement inbegrepen.

 

Check hier voor de eerstvolgende cursusdata en prijzen

 

 

FIT FOR BIRTH TEAM UP

Fit for Birth is een team-up* tussen Level Up én zwangerschaps- en geboortecoachpraktijk Jouw Doula. Wij bundelen onze expertises om jou in relaxte setting fysiek én mentaal goed voor te bereiden op de geboorte van jullie kindje. Check hier alle info over onze gezellige Fit for Birth groepstraining voor pre- en postnatale kracht- en conditietraining!

 

* Het is zeker niet verplicht om zowel de Fit for Birth trainingen als zwangerschapscursus te volgen, maar wel extra leuk! Je komt hier weer dezelfde mensen tegen en de programma’s zijn mooi op elkaar afgestemd.

Zin om lekker te sporten?

Meld je aan bij onze gym!
Doe mee met een vrijblijvende proefles om de sfeer te proeven.

×