Fit for Birth training in Haarlem

Fit for Birth training

Tijdens de geboorte van je kindje lever jij een fysieke prestatie op topsportniveau. Door tijdens je zwangerschap te blijven bewegen en aan je fysieke kracht en conditie te werken, maak jij je lichaam sterker en fitter voor de geboorte. Dit helpt je niet alleen tijdens de bevalling, maar ook tijdens je herstel erna.

 

Je kunt al vanaf 15 weken zwangerschap starten in onze gezellige groepstraining, maar ook later instromen. Ook als je voorafgaand aan je zwangerschap nog niet sportte. De Fit for Birth trainingen kun je onder professionele begeleiding aanpassen aan jouw niveau en aan de fase van je zwangerschap. Na de bevalling kun je vanaf 6 weken weer inchecken om op jouw tempo je kracht en conditie op te bouwen en op verantwoorde wijze weer back in shape te komen.

 

  • Pre- en postnatale kracht en conditietraining
  • Speciale aandacht voor je core en bekkenbodem
  • Sneller en verantwoord herstel na je bevalling

 

FIT FOR BIRTH TEAM UP

Fit for Birth is een team-up tussen Level Up én zwangerschaps- en geboortecoachpraktijk Jouw Doula. Wij bundelen onze expertises om jou in relaxte setting fysiek én mentaal goed voor te bereiden op de geboorte van jullie kindje. Check hier alle info over deze superleuke en leerzame cursus!

Zin om lekker te sporten?

Meld je aan bij onze gym!
Doe mee met een vrijblijvende proefles om de sfeer te proeven.

×