Fitness in Haarlem

Fitness

Vanuit onze lounge loop je door naar onze fitness, die voornamelijk bestaat uit free-weights (losse gewichten), squat-rekken en de nodige krachtapparaten, ook zijn er fietsen, hardloopbanden en roeiers om je om te warmen, verder geen andere cardio apparatuur.

 

Wij staan voor een ‘’community gym’’ gericht op krachttraining wat in houdt, dat wij een wat rustigere gym blijven, zodat er altijd genoeg ruimte is om te trainen.

 

Wij geven op een andere manier begeleiding als dat je misschien gewend bent in een Fitnesscentrum.

Er is geen fysieke begeleiding in de gym, maar wij bieden begeleiding door online contact te houden met een trainer, begeleiding op afspraak of het volgen van workshops. Denk hierbij aan workshops als, ‘’hoe train ik het beste de lower body’’ of ‘’hoe kan ik mijn core strength verbeteren’’, waarna je zelf hiermee aan de slag kunt gaan in de gym.

 

Heb je zelf een programma dat je volgt of je weet zelf goed hoe je moet trainen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

 

Via onze app Level Up app in Virtuagym, kun je al je voortgangen bij houden, schema’s volgen of maken, voedingschema’s bijhouden en zullen we je uitdagen met verschillende challenges.

 

Ieder lid met een volwaardig abonnement krijgt een ‘virtuele sleutel’ waarmee je kunt komen trainen tussen 05.00- 00.00u.

 

Wil je graag één op één begeleiding? Wij hebben ook Personal Trainers rond lopen binnen onze gym. Check hier al onze PT’ers!

Zin om lekker te sporten?

Meld je aan bij onze gym!
Doe mee met een vrijblijvende proefles om de sfeer te proeven.

×